Yumuşacık Ayaklar İçin

 HF Ayak Bakım Kremi %10 Urea – 100ml



%10 ÜRE İÇEREN AYAK BAKIM KREMİ – 100 ML

SHEA YAĞI – JOJOBA – PANTENOL – ALLANTOİN – ÜRE – TATLI BADEM YAĞI – E VİTAMİNİ

%10 üre içeren ayak bakım kremi, çok kuru ve pul pul olmuş cilt bölgelerinin yanı sıra ayak bakımında da güvenle kullanabileceğiniz, yoğun nemlendirme için geliştirilmiş bir kremdir. Çok hızlı absorbe edilerek cildin nem tutma kapasitesini artırır. Cildin bariyer fonksiyonunu yeniden kurmak için formüle edilmiş olan yoğun bakım kremi, ölü derilerin uzaklaştırılmasına da yardımcı olur. Profesyonel kullanımın yanı sıra günlük bakım için profesyonel bir krem kullanmak isteyen herkes için uygundur. İpeksi dokusu ile yağlı bir his bırakmadan yoğun bir nemlendirme sağlar. İçeriğindeki shea yağı ve A, D, E ve F vitaminleri ile cildin ihtiyaç duyduğu pek çok vitamini içinde barındırır. Çatlak topuk bakımı, dirsek-diz bakımı, el-ayak ve cilt bakımında, diyabetik ve venöz koşullar da dahil olmak üzere bütün kuru cilt bölgelerinde güvenle kullanılabilir. Nasırlı bölgelerdeki kalınlaşmış deriyi nazikçe soyarak ciltten uzaklaştırır. Çok kuru ciltlerin yenilenmesi ve egzama, iktiyozis, keratoderma ve sedef gibi kronik cilt rahatsızlıklarında yardımcı olarak kullanılmaya uygundur.

Özellikler:

  • Ürünün %23’ü değerli yağlardan oluşmaktadır.
  • Ciltte yağlı bir his bırakmadan hızla absorbe edilir. 
  • Cildin bariyer fonksiyonunu yeniden kurmaya yardım eder. 
  • Etkili bir nemlendirme ile cildin nem düzeyini dengeler. 
  • İçeriğindeki üre sayesinde cildin nem tutma kapasitesini belirgin bir şekilde artırır ve ölü derilerin ciltten uzaklaştırılmasını kolaylaştırır. 
  • Kaşıntıyı ve yangıyı azaltır. 

Uygulama: 

Ayaklarınızın topuklarınız da dahil olmak üzere tümüne yeterli miktarda sürerek kullanabilirsiniz. Konsantre ve yoğun bir formüle sahip olan krem, günlük olarak kullanıma uygundur. Daha etkili sonuçlar için ürünü uygulamadan önce ayakların H&F Spirulina Cilt Bakım Banyosu ile yıkanması tavsiye edilir. 

HF Ayak Bakım Kremi %10 Urea – 100ml sipariş vermek için buraya tıklayınız.

Yorumlar

Popüler Yayınlar